Noutăţi

Cluj Napoca Rock n’Roll: cu 1000Mods & Roadkill Soda

Cluj Napoca Rock n’ Roll presents on March 25:
1000mods [gr] RoadkillSoda [ro] The Rock Is Rolling Show [after]

Tickets:
30 Lei – First 100
35 Lei – After
Biletele se pot achiziţiona prin reţeaua Eventbook
– online: https://eventbook.ro/music/bilete-1000mods-roadkillsoda-the-shelter-25-martie
Librăria Humanitas Cluj (Str. Universităţii nr. 4)
– Cinema Florin Piersic

1000mods este o trupă de psychedelic/ heavy rock din Chiliomodi, Grecia. Trupa a luat naştere în 2006, având la activ peste 200 de concerte, împărţind scena cu alţi artişti precum The Black Keys, Graveyard, Brant Bjork, Colour Haze, The Atomic Bitchwax, Karma to Burn şi mulţi alţii. Greci sunt mari iubitori de echipament vintage, sunet analog dens şi greoi şi prestaţii live de o energie remarcanta.

În Octombrie 2010, Billy Anderson (vezi Neurosis, Swans, Sleep, etc.) a vizitat Grecia pentru a le produce albumul de debut, în timp de Malleus Rock Art Lab s-a ocupat de artwork. Aşa s-a născut Super Van Vacation, promovat prin peste 40 de concerte în 15 ţări, la festivaluri ca Desertfest, Up în Smoke 3, Rockwave şi Lake on Fire.

După alte 2 turnee europene, trupa s-a apucat din nou de treaba. Experienţele lor au creat cale pentru al doilea material discografic, Vultures, lansat în 2014. Albumul a fost precedat iar de multe drumeţii, turnee europene şi un turneu alături de The Atomic Bitchwax în 2015.

Discografie

Blank Reality (2007 self-released) – EP, CD
Liquid Sleep (2009 Sui sound /CTS) – EP, 7’’
1000mods Vs Wight (2010 FAT & HOLY) – Split Tape
Super Van Vacation (2011 Kozmik Artifactz / CTS) – 2LP, CD,
(2LP reissue 2013 CTS)
Valley Of Sand (2012 The Lab recs ) – EP, 12’’
Vultures (2014 The Lab recs) – LP, CD
Repeated exposure to… Album, 2016

RoadkillSoda este una dintre trupele promotoare ale stoner rockului autohton şi are deja trei albume la activ, iar ultimul material discografic – „Yo no hablo Ingles”, lansat prin Universal Music România, este disponibil şi în format de dublu vinil.

Trupa a concertat în cadrul a numeroase evenimente, printre care, Rockstadt Extreme Fest (2013, 2014, 2015) sau Shine Festival (2015), Fuzztastic Planet Festival din Grecia (2014) şi ca opening act pentru Billy Idol (2014), Slash & Myles Kennedy (2015) sau Nick Oliveri (2015).

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!