Noutăţi

Clipul lansat de Doomsday Astronaut are deja 1.000 de vizualizări

Cea mai nouă formație Prog Rock din România, Doomsday Astronaut a lansat zilele trecute prima piesă cu clip „BORN OF SMOKELESS FIRE” (tradus: Născut din focul viu), de pe noul album „DJENT DJINN” (sub egida casei de discuri A for Aleph Records), disc care va fi lansat în 4 octombrie, 2023.

Pornind ca proiect de studio în 2020, DA (prescurtarea pentru Doomsday Astronaut) a aterizat pe scena muzicii LIVE din România anul trecut și a realizat un mare salt câștigând Marele Premiu la Posada Rock (Battle of the Bands 2022).

În 2023, liderul formației, Pakistanezul Waqas Ahmed, a câștigat premiul pentru Cel mai bun chitarist la Constelații Rock

În 12 septembrie urmează lansarea celui de al doilea extras de single. În 4 octombrie se lansează cel de al treilea album de studio ”DJENT DJINN”, iar datele turneului de promovare vor fi anunțate în curând.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...