Noutăţi

CLARO QUE NO lansează single-ul „PARASITE’’, o poveste victorioasă despre depășirea abuzului emoțional

Trupa CLARO QUE NO din România a anunțat lansarea single-ului „PARASITE”, disponibil de astăzi pe toate platformele de streaming.

Claro Que No este un nou combo alt-rock din București, intrat pe scena românească la începutul acestui an, odată cu lansarea single-ului lor de debut „Lose Control”, care a atras puternic atenția oamenilor spre mix-ul lor propriu de dance-rock si influente din zona Queens of the Stone Age sau Royal Blood.

‘’Parasite” nu doar calcă pe urmele single-ului precedent, ci ridică ștacheta cu un videoclip dark și gritty, filmat în stilul filmelor de groază pe holurile impunătoare ale Casei Presei Libere, care spune o poveste întunecată, dar victorioasă, a depășirii traumei abuzului emoțional și narcisist al relațiilor.

Versurile piesei lovesc puternic și pătrund prin materialul dens al groove-urilor solide și riff-urilor tăioase, care nu mângâie atât de mult simțurile, cât provoacă o bătaie absolută a timpanelor, lasă o grămadă de praf în urmă și aduce un zâmbet pe buze ascultătorului. În același timp, orchestrația face un pas în plus față de single-ul anterior, cu o chitară acustică percusivă, clape și un aranjament vocal complex și emoțional, în mai multe straturi, care împrumută influențe de la artiști precum Prince sau Muse.

„Parasite” este acum disponibil pe toate platformele de streaming. Produsă chiar de trupă, piesa a fost mixată de Adrian „Bila” Uritescu la Lowbass5 Studio din România și masterizată de Graeme Lynch la Two Zero Nine din Liverpool, Anglia. Videoclipul care însoțește single-ul a fost filmat și editat de George-Andrei Ilie.

Trupa Claro Que No este formată din Dany Serrano (voce, chitare), Andrey Baydin (chitară principală) și Andrei Ilie (tobe), membri care sunt deja bine cunoscuți pe scena live bucureșteană și și-au mai împrumutat talentele lor multor trupe consacrate, dintr-o varietate de zone ale scenei muzicale locale, precum byron, Irina Rimes, EMAA, Spike sau Valeria Stoica.

Claro Que No continuă să lucreze în culise la muzică nou-nouță care va fi lansată la sfârșitul acestui an, și se pregătește și un show live exploziv care urmează să iasă la lumină. Urmărește Claro Que No pe rețelele sociale pentru a fi printre primii care află când.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...