Noutăţi

Christ Agony și Eufobia în Fabrica

Veteranii black metal-ului polonez revin în România, după o pauză de 5 ani, pe data de 22 aprilie 2017, în Club Fabrica din Bucureşti. Aceştia vor prezenta noul album, „Legacy„, lansat pe 18 noiembrie sub egida Witching Hour Productions, material ce a primit foarte multe review-uri pozitive, acesta readucând în prim plan atmosfera primelor 3 albume ale trupei. Christ Agony are la activ 9 albume full-length plus multe alte EP-uri, compilaţii sau albume live, consacrând trupa ca un pilon de rezistenţă în mişcarea black metal internaţională.

Alături de polonezi vor concerta şi death-erii blugarii de la Eufobia, care deja nu mai au nevoie de multă prezentare pentru publicul român, aceştia fiind prezenţi adesea în concertele şi festivalurile de gen din România, având o bază de fani în continuă ascensiune. Eufobia a lansat pe 1 noiembrie ultimul album cu nume omonim, iar de pe acesta piesele „Hater” şi „Liquid of Creation” beneficiază de câte un video. Cu peste 180 de apariţii live, Eufobia este un nume ce îşi face rapid loc printre consacraţii genului.
poster-christ-agony
Urmează ca zilele viitoare anunțăm şi a treia trupă care va întregi acest line-up.

Pentru acest concert se va pune în vânzare un număr limitat de 300 de bilete.

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/604183833107767/

BILETE:
– EARLYBIRD – 20 de lei – primele 50 de bilete în reţeaua iabilet.ro (valabil până la data de 28 decembrie 2016)
– PRESALE – 30 de lei – în reţeaua iabilet.ro (după vânzarea primelor 50 de bilete sau după 28 decembrie 2016)
LA INTRARE – 40 de lei – în ziua concertului (în limita disponibilă)

https://www.iabilet.ro/site/event/27215/

Sâmbătă, 22 aprilie 2017, ora 19:00
Bucureşti, Club Fabrica – Str. 11 Iunie, nr. 50

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea – Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casă de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţară), Hard Rock Cafe, dar şi la Clubul Quantic, precum şi în ziua concertului la intrare.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...