Noutăţi

Christ Agony şi Eternal Samhain live în Timişoara


Miercuri, 28 aprilie 2017, orele 21:00 R&R Booking România invită în Club Daos din Timişoara pentru a fi alături de polonezii de la Christ Agony şi italinii de la Eternal Samhain la un concert electrizant pe care îl anunţă aceştia.
Facebook event:
https://www.facebook.com/events/263040640803037/
Bilete: 25 lei

Christ Agony, veteranii black metal-ului polonez revin în România, după o pauză de 5 ani, pe dată de 26 aprilie 2017, în Club Daos din Timişoara. Aceştia vor prezenta noul album, „Legacy”, lansat pe 18 noiembrie sub egida Witching Hour Productions, material ce a primit foarte multe review-uri pozitive, acesta readucând în prim plan atmosfera primelor 3 albume ale trupei. Christ Agony are la activ 9 albume full-length plus multe alte EP-uri, compilaţii sau albume live, consacrând trupa ca un pilon de rezistenţă în mişcarea black metal internaţională.

ETERNAL SAMHAIN s-a format în octombrie 2006, iar vocalul Taliesin a continuat cu perseverenţă, în ciuda mai multor schimbări ale componenţei. De-a lungul timpului, stilul şi influenţele s-au mai schimbat, datorită membrilor care se schimbau foarte des. În 2011 a fost lansat Obscuritatis Principium, un EP cu 4 piese, produs de Argeş Production. În 2016 trupa lansează primul album full-length, Storyteller of the Sunset and the Dawn, material primit foarte bine de către fanii genului.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...