Noutăţi

„Chapter One: divine betrayal”, primul album de studio al trupei CRIMENA

După un parcurs de 3 ani plini de evenimente, trupa craioveană CRIMENA lansează primul album de studio intitulat “Chapter one: divine betrayal”.

Crimena_formula_noua

Albumul a fost înregistrat în studioul Urban Sound din cadrul CCS Craiova, instituţie cu care trupa lucrează de peste doi ani.

Mixul şi masterul au fost realizate cu ajutorul lui Jonny Elissonde la Esoteron Studios din Atena, studio cunoscut pentru colaborări cu nume mari ale scenei metal precum Septicflesh, Rotting Christ, Chaostar, Elyson etc.

Albumul va fi lansat sub egida casei de discuri The Leaders Records din Grecia, aceeaşi casă de discuri care i-a găzduit până de curând şi pe cei de la Jinjer.

Albumul “Chapter One: divine betrayal” este un material tematic unde toate elementele acestuia, începând de la nume şi continuând cu artwork-ul, piesele şi versurile, au legăturăîntre ele. Albumul prezintă o poveste care începe din Evul Mediu, de pe vremea Inchiziţiei (Quemadero) şi se continuă până în prezent (Mutawwa), oferind o imagine de ansamblu asupracrimelor comise în numele religiei şi asupra modului în care ea i-a trădat pe oameni.

Pe album apare şi o colaborare surpriză, în persoană celebrului Richard Dawkins, profesor universitar la Universitatea din Oxford, scriitor şi lider mondial al mişcării ateiste.

Piesele au fost înregistrate în a două jumătate a anului 2015 în vechea formulă a trupei (Cosmin Grămescu la voce) albumul urmând a fi lansat sub această formă, însă trupa a comunicat faptul materialul va beneficia de videoclipuri de promovare şi în nouă formulă.

Lansarea albumului va avea loc pe 18 martie în Craiova în cadrul unui concert alături de prieteni apropiaţi ai formaţiei: Krepuskul şi Adastia (Avatar). Acesta va fi primul concertdin cadrul turneului de promovare al albumului, turneu care va conţine concerte atât în ţară cât şi în străinătate (BG, SR, CH, CR, HU etc)

Ţineţi aproape pentru mai multe detalii despre trupa, album şi viitoarele concerte din ţară.

Sursa: Comunicat de presă

Fotograf specializat pe fotografia de concert Pseudo-redactor cu o experienta de 2 si jumatate Solist vocal al trupei vocal-instrumental-sentimentale Wooldozer Nu stiu sa merg pe bicicleta.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...