Noutăţi

Chaos into the Abyss Tour: Walk the Abyss + Chaos Cult la Abyss (Oradea)

chaos cult
Trupele de metal extrem Chaos Cult şi Walk the Abyss continuă drumul început toamna trecută şi sfârşit brusc de evenimentele care au lovit scena underground românească.

“The Disclousure Between Surface and Self” este primul material din carieră lansat în 2015 de Walk The Abyss care va fi promovat pentru prima oară în afara Bucureştiului cu ocazia „Chaos into the abyss tour”. Albumul poate fi ascultat în întregime pe pagina de bandcamp.

http://walktheabyss.bandcamp.com/releases

Chaos Cult au stat o perioadă departe de scenă din cauza unor schimbări de componenţă. Odată cu venirea la voce a Dianei, trupa a susţinut primul concert după şase luni în Bucureşti cu ocazia Metalhead Meeting.În luna mai a anului trecut a fost lansat primul lyrics video la piesa „Pillars” extrasă de pe EP-ul „I” ce urmeză fie lansat oficial cu ocazia acestui mini turneu.

https://chaoscult.bandcamp.com/

Puneţi bani deoparte de pe acum, la standul de merch veţi găsi: tricouri, cd-uri, stickere, badge-uri şi bundle-uri.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...