Noutăţi

Changing Skins – Vanishing Point – un nou single de pe albumul Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity

back_to_life_small

S-a lansat un nou single de pe albumul “Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity”, pentru melodia „Vanishing Point” interpretată de formaţia Changing Skins. Acesta poate fi ascultat la linkul de mai jos:


Changing Skins a declarat: “Am repetat încă de la început perete în perete. Am împărţit scule, beri, ţigări, sentimente, trăiri, amintiri. În acest moment doar ele rămân, dar relaţia noastră cu Goodbye to Gravity ne-a ajutat înţelegem cu adevărat ce înseamnă prietenia între trupe. Susţinerea a fost mereu necondiţionată chiar şi în cele mai dificile momente. Pentru Changing Skins încă nu a venit momentul realizeze în totalitate toate cele întâmplate. Speram ca acel moment vină. Sau poate nu… Poate este mai bine rămânem cu gândul ne vom revedea la sala de repetiţii cu prietenii noştrii.”

Changing Skins este o formaţie românească de rock alternativ, întemeiată în 2009 din iniţiativa solistului Horaţiu Ghibu şi a chitaristului/compozitorului Ştefan Mustaţă. În vara anului 2011 li se alătură Adrian Cotoară la bas şi Raluca Pascaru la tobe. Formaţia a lansat pe 13 octombrie 2012 primul material discografic, intitulat Changing Skins şi în ultimii ani a participat la majoritatea festivalurilor importante din ţară, precum B’estFest (2012, 2013), Focus (2014), Untold (2015). În acest moment se pregăteşte lansarea unui nou album, având şi un nou membru în componenţă, Alec Pop (chitară / clape).

Componenţă actuală Changing Skins este :

Horaţiu Ghibu – vocals
Ştefan Mustaţă – guitar, backing vocals & programming
Alec Pop – guitar
Adi Cotoară – bass
Raluca Pascaru – drums

În data de 28 octombrie a fost lansat albumul Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity, proiect ce conţine melodii Goodbye to Gravity reinterpretate de mai multe trupe româneşti şi străine. Proiectul este unul caritabil, profiturile rezultate fiind donate către membrii şi familiile GTG, precum şi către victimele Colectiv. Acesta poate fi găsit în magazinele Cărtureşti, Humanitas, Muzica, precum şi online pe eMag.ro şi Getmusic.ro (http://smarturl.it/BackToLife-Tribute).

Albumul poate fi deja ascultat sau descărcat în format digital de la acest link: https://UMR.lnk.to/BackToLifePR

Tracklistul complet al albumului este următorul:

01 – Cruadalach (Cehia) – Waking Up
02 – Outbreak (România) – Unusual Suspects
03 – Changing Skins (România) – Vanishing Point
04 – Nightshadows Lament (cu membri din My Dying Bride, Tristania, Apoptygma Berzerk, Mortiis, Hellbound Hearts şi Green Carnation) – Horizons
05 – Stonelight feat. Toni Dijmarescu (România) – I Won’t Wait
06 – Anna Murphy (ex-Eluveitie – Elveţia) – Through It All
07 – Brumă (România) – Between the Tides
08 – Bedårande Barn (Suedia) – Back to Life (acoustic)
09 – Days of Confusion & Viţa de Vie (România) – The Day We Die
10 – News from Nowhere (România) – Shadow Puppets
11 – Wind Rose (Italia) – Atonement
12 – Sequence (Serbia) – Four Minutes of Rage
13 – Matricide (Israel) – Rise From the Fallen
14 – L.O.S.T. (România) – Heed the Call
15 – Bucium (România) – What If
16 – Mindcage Escape (România) – This Life Is Running Out
17 – Spaceman (Goodbye To Gravity Version) – cover Babylon Zoo

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...