Noutăţi

Cenotaph (Turcia), Acid Scorn şi Saddayah în Fabrica

Ca nu plictisiţi până la Old Grave Fest VI, Romanian Thrash Metal Club are deosebita plăcere invite vineri 15 septembrie 2017 în Fabrica la o seară brutal death metal cu Cenotaph.

Nu, nu vorbim despre mexicani, ci despre prietenii turci. Trupa a fost formată de vocalistul Batu Cetin în 1994 şi este probabil una dintre cele mai brutale trupe de death metal pe care a dat-o Turcia vreodată.

Cu 5 LP-uri la activ şi mai multe schimbări de componenţă, Cenotaph revine în 2017 după o pauză de 7 ani cu al 6-lea album intitulat „Perverse Dehumanized Dysfunctions” şi un turneu de promovare în Europa.

povestim despre albume sau chiar despre ultimul ar fi puţin redundant. Ce ar fi de spus despre nişte legende în aria brutal death metal? ne limităm la faptul nu e genul de muzică pentru un grătar în familie sau de ascultat în drum spre ţară. (noi probabil da – we put fun in dysfunctional)

Preţ bilet: 30 lei, disponibil la intrare în seara concertului.

Cele 2 trupe care vor deschide pentru ei sunt Acid Scorn cea mai nouă trupă de thrash din Bucureşti, alături de deatherii Saddayah din Ploieşti

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!