Noutăţi

Cea mai renumită trupă de tribut The Doors cântă în weekend la Timișoara – concert The Doors Alive

Fanii The Doors sunt invitați la un concert în premieră în Timișoara, cu cea mai tare trupă de tribut: The Doors Alive, duminică în 9 decembrie 2018, ora 19.00 în Capcana (ex Daos).

The Doors Alive este o trupă britanică de tribut considerată ca fiind cea mai apropiată și încântătoare reprezentare a zeilor rock din anii ”60, The Doors.

Trupa reușește reproducă întocmai sunetul, apariția, prezența și întreaga magie a concertelor The Doors din anii 1960, și duce publicul înapoi în timp în vremea hiturilor „Light my fire”, „When the music’s over”, „Riders on the storm”, „The end” și multe altele.

Solistul de la The Doors Alive surprinde îndeaproape înfățișarea, atitudinea și vocea „nemuritorului” Jim Morrison, în timp ce colegii de trupa completează întregul muzical printr-o asemănare fină cu membrii Ray Manzarek, Robby Krieger și John Densmore.

Aproape fiecare concert The Doors Alive este SOLD OUT, chiar și în unele dintre cele mai prestigioase săli de evenimente din Marea Britanie. În plus, pentru a reproduce întocmai sunetul anilor ”60, trupa folosește instrumentele originale folosite de The Doors, respectiv clapele Gibson G101, chitara Gibson S.G. și bassul Fender Rhodes.

Bilet pre-sale online: 80 lei

Bilet la intrare: 90 lei

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/246314319264764/

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!