Noutăţi

Cea mai bună trupa tribut Red Hot Chili Peppers World Tribute Band cântă în Timișoara

Iubitorii muzicii Red Hot Chili Peppers din Timișoara sunt invitați la un super concert LIVE al celei mai bune trupe de tribut RHCP, Red Hot Chili Peppers World Tribute Band (ORGANIC) în Capcana (ex Daos) în 3 octombrie 2018 de la ora 21.00. Titlul de cea mai bună trupă de tribut le-a fost atribuit chiar de unul dintre membrii formației RHCP, toboșarul Chad Smith.

În 2003 formația de tribut Red Hot Chili Peppers numită ORGANIC din Sao Paolo era prima trupă de tribut din Brazilia care avea turnee în Europa. În America Latină concertele lor ajungeau și la 20.000 de participanți. Mai târziu, au ajunsîi cunoască pe artiștii trupei Red Hot Chili Peppers, alături de care au trăit momente memorabile, până când Chad Smith, toboșarul RHCP, s-a înregistrat pe Youtube confirmând ORGANIC este cea mai bună trupa de tribut Red Hot Chili Peppers din lume.

În 2010 trupa ORGANIC a primit nickname-ul de Red Hot Chili Peppers World Tribute și în fiecare concert se mândrește cu instrumente și costumații ale formației originale. Toți membrii trupei sun fani adevărați RHCP, motiv pentru care în fiecare concert reușesc reproducă atmosfera, energia, cât și sunetul autentic al trupei originale, atât de bine încât dacă închizi ochii, ai putea crede ești la un adevărat concert Red Hot Chili Peppers.

În prezent Red Hot Chili Peppers World Tribute Band se află din nou în Europa și ne invită pe toți la un adevărat show RHCP, în clubul Capcana din Timișoara, pe 3 octombrie 2018.

Intrare concert: 30 lei.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/258987078155961.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!