Noutăţi

Cea de-a noua ediție Dark Bombastic Evening a fost confirmată!

Dorințele publicului și ascultătorilor de formații underground, originale și experimentale au fost ascultate. Cătălin Doru, organizatorul Dark Bombastic Evening, unul dintre cele mai longevive festivaluri din sfera rock și metal de la noi din țară, tocmai a anunțat prin intermediul unei postări pe Facebook faptul că între 15 și 18 august 2018 se va desfășura o nouă ediție a îndrăgitului eveniment. Ajuns la numărul 9, acesta continuă o poveste scrisă de-a lungul a 9 ani, începând cu prima ediție ce s-a desfășurat în 2009. DBE este un eveniment atipic, gândit nu doar ca un conglomerat de concerte din sfera metal, neofolk, darkwave și rock, ci și ca o platformă neconvențională în care cei ce au ceva de spus să-și poată prezenta arta, fie că vorbim despre expoziții de fotografie, piese de teatru sau alte forme de exprimare.

Momentan nu au fost publicate alte detalii despre locul unde se va desfășura, formații sau prețul biletelor, acestea urmând a fi anunțate pe măsură ce ediția a 9-a prinde contur.

Habar n-am ce să zic aici, la rubrica asta. Am o reputație de hater și scârbă, dar eu sunt de fapt un mieluț fericit și blând...

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...