Noutăţi

Cea de a 4-a ediţie de Folk & Metal Fest

Rusidava Music prezintă cea de a 4-a ediţie de Folk & Metal Fest în perioada 29 – 30 septembrie 2017. Ne adunăm cu mic cu mare în Quantic Club, pentru 2 seri memorabile, cu multe suprize pentru iubitorii de Folk Metal şi nu numai.

Nu vor există bilete pe zile, preţul abonamentelor pentru cele 2 zile de festival sunt următoarele:

Early Bird – 80 lei (primele 100 abonamente)
Presale 1 – 95 lei (200 abonamente)
Presale 2 – 105 lei (200 abonamente)
Presale 3 – 115 lei (300 abonamente)
Venue – 125 lei

Abonamentele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara.

Arkona – slavic/ pagan folk metal

Cea mai în vogă trupă din Rusia a momentului, revine în România după 2 ani. Anul acesta trupa Arkona sărbătoreşte 15 ani ani de activitate şi au pregătit fanilor un show special şi un setlist de 90 min pentru turul lor aniversar, aşa avem plăcerea de a asculta la Bucureşti cele mai bune piese din toată discografia lor.

https://www.arkona-russia.com/

https://www.facebook.com/arkonarussia/

Cruachan – folk metal

Avem deosebită plăcere de ai avea ca unii din invitaţii noştri speciali la cea de a 4-a ediţie de Folk& Metal Fest, pe veteranii folk metalului irlandez – Cruachan – au fost foarte încântaţi de faptul se vor întoarce în România şi promit un show special, energic şi voie bună.

http://www.cruachanireland.com/
https://www.facebook.com/cruachanclan/

https://www.youtube.com/user/cruachankeith

Grai – folk metal

Nouă senzaţie a folk metalului european, vin pentru prima dată în România la cea de-a 4-a ediţie a Folk & Metal Fest. Tocmai din Tatarstan (Ru) vor poposi pe plaiurile mioritice la Bucureşti unde promit ne incate cu un folk metal energic de înaltă clasă.

https://www.youtube.com/channel/UC3HBczD-j60MhTkh82pASzg

https://www.facebook.com/GRAI.folkRussia/

+MTBA

FB event: https://www.facebook.com/events/1178313182221872/

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...