Noutăţi

Ce se află în spatele albumului Kratos care va fi lansat vineri

Vineri, Kratos lansează albumul „Arlechino”, printr-un concert programat în Club Fabrica (București). Materialul e produs în premieră de casa de discuri finlandeză Inverse Records. CD cover

Acest al doilea album al trupei poate fi privit în următorul fel:

„Arlechino” poate fi denumit un album conceptual. Per ansamblu, reprezintă ființa umană în toate ipostazele ei: victimă a societății (formată din aceiași oameni) și a propriilor temeri (frica de a acționa, plafonare la nivel mental asta ducând la stagnare și la involuție); omul, în supremația lui, acționând într-un mod negativ asupra a tot ceea ce îl înconjoară (el, Omul, are drept de a ucide tot ceea ce este mai presus de puterea lui de a înțelege); încercările noastre nereușite de a fi „îngeri”, acționând conform ego-ului „gălăgios”.

Se pornește de la relațiile interumane, ego-uri, minciună, meschinărie, trădare, ură, falsitate „like an Arlechino act”. Cu toate că textele au o notă cinică, se strecoară și elemente positive: încredere, speranță, revelație asupra vieții.” Monica Barta (voce, bas).

Kratos va urca pe scenă alături de cvintetul de coarde „Bella Musica”, într-un concert-spectacol inedit. În deschidere vor fi formațiile Adastia și Claymore.
afis
–––––-

Bilete:
http://www.bilet.ro/event.php?id=7499
http://www.iabilet.ro/bilete-concert-de-lansare-al-noului-album-kratos-alături-de-cvintetul-bella-musica-25117/

Eveniment Facebook:
http://www.facebook.com/events/197659800601351

Organizator:
Asociația Culturală SpectacolArt București
http://www.facebook.com/spectacolart

––––––––-
CLUB FABRICA (Str. 11 Iunie nr. 50, sector 4, București).

Acasa

Vineri, 6 Mai 2016, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).

Mijloace de transport: tramvaiele 7, 23, 27, 47-stația Gramont.

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul și filmatul. Este interzis accesul cu produse aduse din afară clubului. Stand de CD-uri și tricouri la acest concert.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...