Jazzy-blues

Ce faci vara aceasta dacă asculţi jazz?

În plin prag al desfăşurării festivalului Sibiu Jazz Festival, voiam reamintesc ce mai puteţi vedea în următoarea perioadă în materie de jazz.

Dacă preferaţi capitala, la fix pică festivalul Green Hours, care va începe pe 26 mai şi ţine nu mai puţin de trei zile. De la artişti internaţionali de marcă precum Adam Baldych sau Sanem Kalfa, Green Hours pregăteşte nişte seri intime în grădina cafenelei, perfectă pentru a delecta de nişte sonorităţi pline de ritm.

garana

Pe parcursul verii va avea loc deja consacratul Gărâna Jazz Festival, un eveniment care nu se limitează la un singur line-up, an de an, ci la o serie de concerte fără de sfârşit înconjurate de un cadru al naturii incredibil şi organizate astfel încât simţiţi cum vi se topesc grijile mondenului în câteva zile de concediu/vacanţă, izolaţi de lume. Muzicieni legendari precum Jack DeJohnette sau Kurt Rosenwinkel, într-un maraton de 20 de trupe şi mai mult de 90 de artişti.

Exact la finalul verii revenim în capitală cu Bucureşti Jazz Festival care momentan încă se află în plin plan de organizare, dar despre care pot zic va avea loc în perioada 19 – 24 septembrie.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
error: Content is protected !!