Noutăţi

Cavalleria Events aduce pentru prima oară în România trupa ucrainiană BRAII

Cavalleria Events aduce pentru prima oară în România trupa ucrainiană BRAII, în București, Galați și Suceava.

Potriviți perfect lunii noiembrie, cu un amestec de senzualitate și melancolie bacoviană în muzică lor, Braii rămân fideli post-punk-ului  și grungy-ului, cu riff-uri de chitară atrăgătoare susținute de  vocea întunecată și senzuală a blondei Oksana.    BRAII a participat la selecția Națională a Festivalului SZIGET 2019, selecția națională pentru concursul de melodii Eurovision, festivaluri locale și a susținut numeroase concerte solo.  Trupa și-a lansat EP- ul de debut „City of Nothing” (2018) pe vinil, a luat parte la Showroom-ul BUSH, a susținut mai multe turnee europene în Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria.
Muzica BRAII a fost parțial influențată de mișcarea post-punk, începută de Joy Division și de întregul val din Manchester, The Cure și alți lideri ai rock-ului alternativ, precum și pionierii scenei experimentale – The Velvet Underground și cântăreața americană Patti Smith cu numeroși adepți ai radicalismului lor muzical și poetic, precum PJ Harvey, Mazzy Star și alții.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...