Noutăţi

The Case a lansat albumul „Own the Night”

Albumul „Own the Night” este al 2-lea material de studio din partea trupei timişorene The Case.
Înregistrat la MusicLab Studio, în Arad, mixat şi masterizat de Cosmin Harbei, albumul conţine singleurile „Road to Nowhere” şi „Loose” cunoscute deja publicului datorită numeroaselor difuzări la posturile radio de profil.
Cuprinzând elemente de grunge, nu metal şi electronică, albumul „Own the Night” poate fi descris ca o combinaţie eclectică de stiluri muzicale.
De la „Mad Town” care descrie revoltă împotriva normelor din perspectiva unui tânăr, până la „Take the blue pill” care atinge tema escapismului în viaţa de zi cu zi, albumul evocă o trăire diferită cu fiecare piesă.
“The Casepregăteşte un turneu de promovare al albumului care va începe la mijlocul lunii Octombrie. Mai multe detalii în legătură cu turneul sunt disponibile pe pagina de Facebook a formaţiei.
„Own the Night” este disponibil acum pe toate platformele majore de distribuţie digitală.
The Case este o formaţie de rock alternativ din Timişoara, România, care şi-a făcut debutul în primăvara anului 2012. Dacă nu sunteţi familiari cu muzică lor probabil i-aţi ratat la festivaluri precum Electric Castle, B’estfest Summercamp, PadinaFest, Route 68 Summerfest,Rockers Challenge, ABC@Aeroport, Music Travel Festival, SnowFest(FR) sau Made în TM numim doar câteva, atât cât şi în multe alte locaţii dealungul ţării. Scriind melodii bazate pe riff-uri directe şi părţi vocale puternice, formaţia a fost descrisă ca fiind capabilă livreze o performanţă energetică care le face fiecare dintre show-uri unice.
The Case înseamnă: – Alfred Ciprian Păros – (Voce, chitară ritm) – Adrian Istodorescu – (chitară lead) – Cristian Păros – (clape) – Mihai Bele – (tobe) – Andrei Cimpean – (bass)

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...