Noutăţi

Carousel a lansat noul videoclip: Trădare

Noul single „Trădare”, reprezintă un nou început pentru Carousel, fiind prima piesă cu noul solist, Cosmin. Dedicarea sa față de trupă le-a „reînviat” pasiunea pentru muzică. Cu ajutorul lui, au remodelat noul single, aducând anumite variații noi.

Videoclipul a fost filmat în două locații diferite, prima fiind în apropierea Clujului, la o fabrică din localitatea Apahida, iar a doua (scena cu șahul) a fost filmată în sala de repetiții. Producția fiind realizată de către Denisa Macovei, a cărei abilități de înregistrare si editare video au dat viață viziunii pe care am avut-o pentru „Trădare”.

„Dorim să ne exprimăm gratitudinea noastră sinceră față de dansatorii excepționali: Alina Ciceo și Domșa Radu. Ambii fiind profesori de dans contemporan la Liceul de Coregrafie si Artă Dramatică „Octavian Stroia” din Cluj-Napoca. Dedicarea și talentul lor au ridicat întreaga producție, adăugând adâncime și emoție povestirii pe care am încercat să o transmitem. Suntem fericiți că au acceptat invitația noastră de a colabora pentru acest videoclip și sperăm să mai colaborăm în viitor.

Mulțumiri speciale lui Adrian “Bilă” Urițescu care ne-a ajutat să producem piesa așa cum ne-am imaginat-o. Toate piesele noastre de până acum sunt înregistrate și mixate de către Lowbass Studio-Deva.

Suntem bucuroși de ceea ce am realizat, datorăm totul dedicării și sprijinului celor menționați mai sus și tuturor celor care au contribuit la acest proiect.

Mulțumim și sperăm să ne vedem cât de curând la primul concert în noua formulă! #wearecarousel”

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...