Noutăţi

Cardinal vor cânta alături de Elder pe 4 iunie în Quantic Club

Seara specială cu Elder de pe 4 iunie prezentată de SoundArt se completează cu prezența celor de la Cardinal. Cu siguranță una dintrele cele mai remarcabile apariții noi ale scenei românești, constănțenii vor servi publicului o doză serioasă de garage rock/psychedelic în Quantic Club.

Concertul Elder face parte din “Scandinavia and Eastern Europe Tour 2019” ce va fi urmat de înregistrarea unui nou album. Biletele pot fi achitionate la prețul de 65 de lei de pe iabilet.ro, iar în ziua evenimentului vor putea fi cumpărate din Quantic la prețul de 75 de lei.

Elder – doom/stoner – Boston, USA

Trio-ul format din Nick, Jack și Matt reprezintă definiția evoluției constante, fapt demonstrat prin modul în care reușesc să compună material după material plecând de la o bază de riff-uri grele, uneori influențate de Sleep, asupra cărora adaugă o atingere personală prin pasaje psihedelice. Sound-ul celor de la Elder rămâne și în 2019 dinamic și inspirit, iar metodologia trupei rămâne neschimbată – “all heavy, no filler!”.

Cel mai recent material al trupei este albumul “Reflections of a Floating World”, lansat în 2017.

Trupa a confirmat că va introduce piese de pe viitorul album în setlist-ul concertelor din acest turneu.

Cardinal – garage rock/psychedelic – Constanța, RO

CARDINAL este un proiect de garage rock/psychedelic de pe litoral, născut dintr-o afinitate pentru tot ce înseamnă fuzz, low-end, riffuri hipnotice și împachetat într-o atitudine punk și do-it-yourself care le-a purtat muzică departe. Noisehead, EP-ul de debut, a fost lansat în octombrie 2016, când cei patru băieți din trupă nu aveau atunci 18 ani. Disappearer, primul lor album, lansat în iulie 2017, le-a făcut muzica auzită prin toată țară și chiar și peste graniță. În 2018, trupa a lansat un nou single, intitulat “Minolta”.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!