Noutăţi

Carcass confirmați pentru Rockstadt Extreme Fest 2017

CARCASS este cel mai nou nume confirmat pentru Rockstadt Extreme Fest 2017, eveniment ce va avea loc în perioada 10-13 august pe terenul de Biatlon de la baza Cetăţii Râşnov.


Abonamentele au fost deja puse în vânzare, lista pentru etapele de presale până în august 2017 fiind disponibile mai jos.
reamintim actualul presale de 230 de lei este disponibil până în data de 1 februarie, inclusiv. La fel ca şi precedentele ediţii, NU vor exista bilete pe zile, ci doar abonamente ce asigură accesul în toate cele patru zile ale festivalului.
Una din cele mai emblematice formaţii ale scenei metal, CARCASS a fost şi prima formaţie de metal extrem ce a încercat o abordare conceptuală diferităuna a fascinaţiei pentru instrumentele chirurgicale. Luând naştere în 1985, Carcass s-a destrămat după lansarea legendarului album Swansong, doar pentru a se reforma în 2007 ca proiect exclusiv live, urmând ca în 2013 revină cu un nou material discografic, Surgical Steel, album ce s-a bucurat de reacţii extrem de pozitive în rândul publicului şi criticilor deopotrivă.
Consideraţi pionierii genului melodic death metal, CARCASS va concerta pentru prima dată în România, în cadrul Rockstadt Extreme Fest 2017.
Până în acest moment au fost confirmaţi OPETH, CARCASS, KORPIKLAANI, ALESTORM, NAPALM DEATH, SUFFOCATION, AUGUST BURNS RED, NILE, LEPROUS, FIT FOR AN AUTOPSY, WOLFHEART, IXXI, TEETHGRINDER, NECROVILE, ANIME TORMENT şi ZOMBIE ATTACK.
Ca o noutate pentru acest an, categoria VIP a fost eliminată. În schimb, sesiunile de Meet And Greet vor fi din acest moment publice, în limita timpului impus de managementul formaţiilor.
Preţul abonamentelor este următorul:
230 lei = 17.11.2016 – 1.02.2017
270 lei = 2.02 – 09.07.2017
300 lei = 10.07.2017 şi pe toată durata festivalului
Biletele pot fi găsite pe site-ul oficial, www.rockstadtextremefest.ro cât şi în punctele de vânzare deja cunoscute: Reţeaua de bilete Eventim, MyTicket şi Bilete.ro. Pentru achiziţia în sistem internaţional, biletele pot fi achiziţionate de pe pagina oficială a festivalului.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...