Noutăţi

Cannibal Corpse în București și Cluj

Cannibal Corpse cântă pe 13 iunie la București la Quantic Club pe scena Open Air. Primele 200 de bilete au preț special. Trupa ajunge și în Cluj pe 12 iunie, în Form Space.
Bilete: www.iabilet.ro/bilete-bucuresti-cannibal-corpse-la-quantic-open-air-40935/
Când vine vorba de Death Metal, Cannibal Corpse este o formație etalon a genului. Cu peste 3 decenii de activitate și 14 albume la activ, Cannibal Corpse este una dintre formațiile care a păstrat autentic soundul death metal.

Bazele trupei au fost puse de artiști care deja activau pe scenă de death metal, printre aceștia numărânduse Paul Mazurkiewicz, Alex Webster sau Chris Barnes. Acesta din urma avea părăsească formația în 1995 iar înlocuitorul sau a fost George ‘Corpsegrinder’ Fisher.

Formația a trecut de-a lungul timpului prin diferite probleme cauzate mai ales de versurile trupei, câțiva politicieni americani dorind îi interzică cu desăvârșire pentru ar fi subminat caracterul național al Statelor Unite.

În Australia au fost interziși timp de 10 ani (1996 – 2006), iar în momentul de față doar persoanele care au peste 18 ani pot cumpără discurile Cannibal Corpse. Aceeași problemă a fost și în Germania unde nu au avut voie cânte piesele de pe primle trei albume. În Rusia, din opt concerte șase au fost anulate după ce diferite grupuri de religioase au făcut tot posibilul interzică susținerea acestora.
Biletele se pun în vânzare pe iabilet.ro la următoarele prețuri:

– Earlybird, primele 250 de bilete: 79 lei Acces General, 109 lei Golden Circle
– Presale: 89 lei Acces General, 129 lei Golden Circle
La acces: 100 lei Acces General și 140 lei Golden Circle
Se pun în vânzare doar 1200 de bilete iar la Golden Circle sunt doar 400 de locuri. Concertul are loc în aer liber.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.
Online pe www.iabilet.ro puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.
Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!