Noutăţi

Campanie de reciclare la Metalhead Meeting Festival, Shine Festival şi la concertele Evanescence şi Gojira

Ecovalue, BestMusic Live Concerts şi METALHEAD şi-au unit forţele în cadrul unui program special de conştientizare asupra reciclării şi colectării selective de deşeuri.

Campania se va desfăşura pe parcursul a patru evenimente mari ce vor avea loc la Arenele Romane din Bucureşti, şi anume METALHEAD Meeting Festival 2017 (24 – 25 iunie), concertul Evanescence (29 iunie), SHINE Festival 2017 (30 iunie – 1 iulie) şi concertul Gojira (4 iulie). Astfel, pe durata celor patru evenimente mai sus menţionate vor fi amplasate pubele speciale în care participanţii vor putea arunca deşeurile în mod selectiv. Zonele în care se află aceste pubele vor fi marcate cu steaguri, pentru a fi mai uşor de reperat de către public.

„Dragii noştri,

îndemnăm folosiţi acestea pubele ori de câte ori aveţi nevoie pe parcursul celor patru super evenimente care ne bat la uşă. Reciclarea şi colectarea deşeului în mod selectiv ar trebui fie o normalitate în anul 2017, chiar dacă este vorba despre România, o ţară în care acest concept este în continuare dificil de înţeles, de asimilat şi de implementat.

Schimbarea începe atunci când fiecare dintre noi înţelege dimensiunea acestei probleme şi se implică facă ceva în acest sens. Reciclarea înseamnă evoluţia unei comunităţi, motiv pentru care va îndemnăm îi încurajaţi şi pe alţii adopte această mişcare.

Mai multe informaţii despre Ecovalue găsiţi aici: www.facebook.com/ecovalue.ro/

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...