Noutăţi

Campania de colectare a fondurilor a The Wax Road a luat sfârșit

„Astăzi s-a finalizat campania de colectare a fondurilor “Leave Your Mark On THE WAX ROAD”. Am trecut printr-o cursă grea de 40 de zile, dar s-a meritat tot efortul depus. Am învățat lucruri noi, am gândit concepte și produse. Am întâlnit profesioniști de la care am preluat idei geniale, oameni cu suflet mare care ne sunt acum prieteni. După noi, campaniile de crowdfunding sunt o etapă nouă în industria muzicală și uneori, un pilon de sustinere pentru formațiile ce abia își încep cariera.

The-Wax-Road-Indiegogo (3)

Noi am însuşit o lecție bună pe parcursul întregii campanii și vom fi bucuroși să împărtășim din experiența obținută și chiar să ajutăm colegii care aleg această cale.

Făcând un scurt sumar sau o mică statistică, am putea spune că pe lângă cei 2553euro colectați din 68 contribuții, am realizat pentru această campanie 5 videouri și peste 110 imagini și gifuri. Am avut o mulțime de distribuiri, aprecieri și comentarii pe rețelele de socializare, ceea ce valorează nu mai puțin decât suma adunată. Suporterii ne-au ajutat să creăm un val sub denumirea “Leave Your Mark On THE WAX ROAD” și pentru asta vrem să le mulțumim. Ei au lăsat o urmă nu doar pe drumul nostru, dar și în sufletele noastre!”

Link-uri:

Indiegogo: http://igg.me/at/thewaxroad

Facebook: https://www.facebook.com/thewaxroad/

Website: http://thewaxroad.com/

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...