Noutăţi

Byron cântă pe 2 septembrie la Hard Rock Cafe

BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe, vineri, 2 septembrie, începând cu ora 22:30, la un concert cu trupa byron.

În cei 9 ani de activitate, membrii trupei byron au lansat patru albume, au demarat proiecte mărețe pe care le-au și finalizat (DVD-ul unplugged, DVD-ul de la Salina Turda, concursul byron – Rock Your High School, musical-ul Nevestele Vesele din Windsor), nemaivorbind de numărul mare de concerte susținute la festivaluri de renume sau în cluburi.

byron au susținut în 2013 turneul național intitulat sugestiv “30 de secunde de turneu”, onorând moștenirea bilingva a celui mai recent album de studio, “30 Seconds of Fame/ 30 de secunde de faima”. Pe lângă albumul “30 de secunde de faima”, cu piese proprii și texte traduse de 6fingers și Dan Byron, trupa a lansat în 2011 și albumul “Perfect” și să nu uităm de “Ramai cu mine”, colaborarea trupei cu serialul cu același nume de pe HBO.

byron înseamnă: Dan Byron (voce, chitară, flaut), 6fingers (voce, clape, chitară), Laszlo Demeter (chitară bass) și Dan Georgescu (tobe).

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecția de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îți garantează cea mai placută experientă live.

Biletele pentru showul byron se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/rețea-Magazinul Muzică, Agențiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilelete Metrorex),Magazinele Uman , IQ BOX, Cafe Deko, Club Vintage, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe precum și în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele prețuri:

-35 de lei cu loc la masă

-50 de lei, cu loc la masă, în fața scenei

Biletele își păstrează prețurile și în ziua concertului, la intrare

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Rock FM

 

unnamed

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...