Noutăţi

Bucovina la Hard Rock Cafe

Miercuri, pe 15 martie, de la ora 21:30, în premieră la Hard Rock Cafe, Bucovina susţine un show exclusiv, produs de Metalhead şi BestMusic Live Concerts.

Câştigătoare a numeroase Metalhead Awards şi cu un show sold out la Arenele Romane în 2015, trupa de metal românească a decis este timpul ridice ştacheta la un nivel superior şi ofere fanilor încă un show într-o locaţie de top: Hard Rock Cafe, templul muzicii live din Bucureşti.

Special pentru acest concert, nu sunt mese în faţa scenei iar biletele costă doar 30 de lei aşa se anunţă un soldout rapid. Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua magazinelor partenere şi la Hard Rock Cafe, în ziua concertului, la intrare. Biletele au următoarele preţuri: cu loc la masă în sală: 50 lei (număr limitat de bilete), fără loc, în faţa scenei: 30 de lei.

Online pe www.iabilet.ro, poţi plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârşitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în ţară. Pentru grupuri mari se acordă discounturi.

Bucovina se află în plin turneu prin ţară, pe 18 martie ajungând în Club Flex din Arad, alături de NOR şi Untold Faith, precum şi în oraşe precum Suceava, Timişoara, Cluj, Buzău, Constanţa şi Râmnicu Vâlcea.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...