Noutăţi

BT Live #3 cu Alternosfera

alternosfera
Povestea trupei Alternosfera a început în 1998 și s-a propagat cu forță de îndată ce piesa „Wamintirile”, a invadat posturile de radio și televiziune din Republica Moldova și România. Brand-ul deosebit de chitară grunge şi clape armonioase dau trupei din Chişinău melodicitate şi originalitate şi o înscrie pe lista numelor esenţiale ale scenei alternative actuale.

Printr-o prezenţă live impresionantă şi materiale de studio lucrate meticulos (cinci albume şi un EP), dar și datorită unui fanbase remarcabil și fidel, Alternosfera a devenit unul dintre headlinerii favoriti pentru evenimentele de mare amploare din întreaga țară.

Învăluită în misterul conceptelor de show promovate prin „Virgula Tour” și „Epizodia Tour”, Alternosfera urcă în premieră pe scena clubului Control cu povestea celui mai nou album „Haosoleum” (2015) și va susține un concert de neuitat în cadrul seriei BT Live.

BT Live reuneşte câteva dintre cele mai valoroase şi reprezentative nume ale muzicii alternative româneşti.

Într-o perioadă în care compozițiile muzicale originale și complexe nu primesc aprecierea meritată, Banca Transilvania suține spiritul artistic românesc, dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară.

Intrare: 50 lei
Biletele au fost puse în vânzare în avans, la bar şi online pe https://eventbook.ro/music/bilete-concert-alternosfera-bt-live-club-control

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...