Noutăţi

Brujeria detonează România!

Brujeria revin în România! Concertul va fi susținut pe data de 13 iulie în clubul Rockstadt din Brașov. Ultima dată când grupul mexican a venit pe plaiurile noastre a fost pe 20 decembrie 2012, când ar fi trebuit să fie ”Sfârșitul lumii”, conform ”specialiștilor”.

De data aceasta, trupa detonează România cu noul single ”Viva presidente Trump!”.  Vocalistul Juan Brujo spune că piesa a zăcut ani buni de zile fără idei pentru voce. ”Ar fi putut fi Anti Castro part. II dar nu a ieșit nimic. Era nevoie de o motivație bună pentru a o continua și de o atașa cuiva…și a apărut Trump.”

Piesa poate fi ascultată aici.

Single-ul a fost lansat pe data de 16 aprilie a acestui an în ediție limitată: Discurile au fost împărțite în 4 culori: verde, alb, roșu și negru, fiecare culoare având stocul limitat la 250 de copii. Puse laolaltă, ele formează steagul Mexicului.

Brujeria va veni în Brașov într-o formulă de excepție: Jeff Walker, a.k.a. El Cynico (Carcass), Nick Barker (Cradle of Filth, Dimmu Borgir), Shane Embury, a.k.a Hongo (Napalm Death), Juan Brujo, Pinche Peach și El Sangron.

Biletele pentru concert sunt deja disponibile în rețeaua bilete.ro, atât online, cât și în magazinele InMedio semnalizate bilete.ro, în magazinele Germanos din toată țara și la clubul Rockstadt. Prețul unui bilet este 55 de lei. În seara concertului prețul acestuia va fi de 75 de lei.

Brujeria in romania

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...