Noutăţi

Bruce Dickinson, solistul Iron Maiden, un eveniment one-man show în București

Kompas Events anunță cu mândrie un eveniment special one-man show susținut de celebrul solist IRON MAIDEN, BRUCE DICKINSON. Evenimentul va avea loc în București, în 8 februarie 2020, la Sala Radio.
 
Bruce Dickinson vine de această dată pentru a discuta cu fanii despre cariera sa, despre perioada petrecută departe de Iron Maiden, despre pasiunea pentru avioane, despre bere, despre scrimă și, nu în ultimul rând, despre cartea sa autobiografică. Legendarul Bruce Dickinson, solistul Iron Maiden, ajunge în România pentru o întâlnire specială cu fanii săi intitulată „What Does This Button Do?: An Evening With Bruce Dickinson”.
 
În 2017 Bruce a început și promoveze autobiografia printr-un mic turneu în Anglia. „What Does This Button Do?” a devenit best seller în topurile New York Times și UK Times, ceea ce a dus în scurt timp la un adevărat turneu mondial de întâlniri cu fanii. Evenimentul s-a transformat treptat într-un one-man show veritabil ce durează peste două ore.
 
Întâlnirea este împărțită în două segmente: în prima parte, Bruce vorbește cu mult umor despre viața lui extrem de interesantă. Bruce ne oferă povești ce nu au fost scrise în cartea autobiografică de teamă nu fie cenzurate. Cea de-a doua parte este rezervată în exclusivitate întrebărilor puse de cei din public – zeci de minute în care fanii îi pot adresa cele mai deschise întrebări posibile. Bruce răspunde la toate în stilul caracteristic.
 
Nu ratați această șansă unică de a participa alături de una dintre figurile iconice ale muzicii la un eveniment intim și captivant. Bruce Dickinson aduce one-man show-ul său pentru prima oară la București, în România!
 
Bilete:
Categoria 1 – 250 de lei
Categoria 2 – 150 de lei
Categoria 3 – 90 de lei
 
Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!