Noutăţi

Bruce Dickinson revine la București pe 3 iunie 2024

Concertul va avea loc la Arenele Romane și face parte din turneul de promovare a albumului The Mandrake Project, primul material solo al artistului în aproape 20 de ani, programat pentru lansare la începutul anului viitor. 

Biletele pentru concertul BRUCE DICKINSON de pe 3 iunie, de la Arenele Romane, pot fi achiziționate în rețelele https://www.entertix.ro/https://www.iabilet.ro/, la https://tickets.emagic.ro/ și https://bilete.emagic.ro/, începând cu 10 noiembrie, la ora 12:00 PM, precum și în presale, începând cu 8 noiembrie, ora 12:00 PM.

Cunoscut în întreaga lume ca unul dintre cei mai importanți și distincți vocaliști de heavy metal din toate timpurile, și ca solist al legendarei trupe Iron Maiden, Bruce Dickinson va lansa un nou album solo în primele luni ale anului 2024, sub egida BMG Records. Intitulat „The Mandrake Project”, materialul îi aduce din nou împreună pe Bruce Dickinson și producătorul Roy Z.

The Mandrake Project va fi al șaptelea album solo al lui Dickinson și primul lansat în aproape 20 de ani de la „Tyranny Of Souls”, din 2005.

Turneul va demara în luna aprilie a anului următor, cu primele date confirmate în Mexic și Brazilia, urmat de date în America și Europa, iar pe 3 iunie va ajunge și în România, la Arenele Romane din București.

Un eveniment organizat de Emagic și Live Nation, susținut de Rock FM. 

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...