Noutăţi

Breathelast lansează videoclipul „Buried”

Trupa Breathelast a lansat un nou videoclip la piesa BURIED, piesă de pe materialul lansat împreună cu Cap de Craniu „Split it Outîn 2013. Filmat de Anya Francesca Dimitrov & Ivanov Vladimir de la BlueCat Studio.

Breathelast

Trupa Clipul pentru Buried | piesă de pe Split it Out cu Cap De Craniu | a apărut ca o invitaţie la joacă şi imagine, by BlueCat Studio, încercând exprimăm tentativa de a ne apropia de stele în timp ce ne îngropăm unii pe alţii, urcându-ne pe cei care cad doar pentru a prinde o speranţă în lumina ce ne ignoră. În acelaşi timp, Buried aliniază toate eforturile noastre la concluzia reală a finalului, în faţa căruia stăm cu toţii, mai devreme sau mai târziu, dar mereu singuri. Poliţia şi vecinii sălii noastre de repetiţii au asigurat bună desfăşurare a filmărilor, atât prin înţelegere (din partea Poliţiei) cât şi prin paranoia de Duminică (din partea vecinilor). Ne deranjează lucruri atât de mici, încât considerăm deja ne îngropăm cu superficiale griji şi frici, doar ca nu ajungem la cele care respiră gigant în jurul noastru şi sunt gata ne strivească sub urmările imediate ale ignoranţei noastre preocupate.”, spune trupa.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...