Noutăţi

Breathelast lansează o piesă acustică și videoclip

Breathelast se relansează acustic, cu o nouă formulă în care este prezentă Flora Pop (vioară), pentru viitoarele angajamente unplugged ale formației. În această nouă formulă acustică formația are și invitati din scena locală, o colaborare cunoscută a „rechinilor” fiind cea cu Laura Brat (GRAY MATTERS), pe varianta unplugged a piesei „Maluri”. Cu un playlist ce trece atât prin piesele de pe albumul electric nou lansat („All Of This Amounts To Exactly Nothing, Until you Throw It All Away” – în varianta unplugged), dar și prin piesele în română ale trupei, concertele acustice reprezintă un itinerariu pentru activitatea curentă a trupei, într-o formă mai emoțională și mai caldă, dar la fel de rock’n roll precum concertele electrice.

De curând Breathelast a înregistrat la Real Sound and Vision (studio) alături de Vladimir Ivanov (Pinholes / BlueCat Studio) prima piesă acustică în această nouă formulă, „A Million And One”, al cărei videoclip poate fi urmărit mai jos:

Piesa se regăsește electric pe cel mai nou album al formației, iar această variantă acustică o puteți asculta acum prin streaming sau download, prin Universal Music Romania, urmând să fie inclusă pe un album în întregime acustic, în viitorul activității Breathelast. Melodia poate fi ascultată sau descarcată de aici: https://UMR.lnk.to/AMillionAndOnePR

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!