Noutăţi

Breathelast lansează „Furtuna”

„Furtuna” este cel de al doilea release din prima triadă de piese înregistrate alături de Adrian Uriţescu la LowBassStudio5 (DEVA), unde trupa va continua să înregistreze în continuare pentru definitivarea noului album în limba română. „Fuga”, „Furtuna” şi „Revolta” (2020), sunt primele titluri ce vor vedea lumina undelor, de pe viitorul material al formaţiei initulat „Marea Ascunsă”.

Încercând să ţinem drumul drept, ne abţinem de la a refula şi strângem apatia şi ura în noi, doar pentru a răbufni în momente neprielnice, faţă de oameni nemerituoşi de furia noastră, lăsând în urmă seminţe ale acestei neputinţe de a spune lucrurilor pe nume la vremea întamplării lor. Ciclul se repetă infinit, noi devenind furtunile care bântuie pământul, în căutare de o zare senină şi un calm temporar, ce nu ne ajunge oricum, pornind iar furtuna.

Videoclipul pentru „Fuga” a fost realizat de către Mihai Marin (Tourette Roulette) şi cel pentru „Furtuna” va fi produs de cptre Amynoza/Fringe Media (https://www.facebook.com/Fringemedia.ro ).
New album streaming/download link: https://umr.lnk.to/AllOfThisAmounts
Breathelast a pornit la drum în 2010, ca formaţie de rock – metal (cu precădere metalcore, la început) din Constanţa – Bucuresti, cu diverse influenţe, cu rădăcinile multor altor proiecte locale la bază (Crize, Nociv, Dekadens, Traum, Efecte Secundare, Deathdrive, Proof s.a.).

Dorinţa noastră ca trupă a fost de a cânta şi de a ne reinventa mereu, acest motor purtându-ne de la primele acorduri inspirate de nevoia de a nu folosi o reţetă anume şi de a baza „sound”-ul trupei pe trăirea naturală a membrilor formaţiei, până la abordarea în limba română a unor nuanţe diferite faţă de ce eram obişnuiti să livrăm.

Miercuri, 04.12.
Control Club, Str. Constantin Mile nr 4, Bucuresti

Open Doors: 20:00
Unflicted: 20:20
Breathelast.: 21:15

Acces: 25 lei pre sale II 30 lei at the doors
Bilete disponibile via Eventbook.ro: https://eventbook.ro/music/bilete-breathelast-lansare-furtuna-unflicted-club-control

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
error: Content is protected !!