Noutăţi

Breathelast lansează album acustic

breathelast
Trupa a anunţat de curând pe social media lansarea unui album acustic: „A sosit momentul anunţăm vom scoate întreg materialul acustic (audio) din Quantic,, cu ocazia concertului 7inc / DIY Acoustic, dat alături de Unflicted şi Till Lungs Collapse, acum ceva vreme. De la OsimetriC care ne-a îngrijit live şi ne-a tras, până la BlueCat Studio‘s own Ivanov Vladimir (mix/master) şi omul din spatele lunetei, Oldboystudio (urmează şi câteva clipuri), vrem mulţumim tuturor celor implicaţi în acest efort de a imortaliza în stil propriu şi foarte harnic starea acestui eveniment live, în premieră pentru Breathelast.

Undying (acoustic set bis) a fost deja scos pe SoundCloud oficial, ca un sol pentru ce va urma, o puteţi asculta în linkul de mai jos, până la apariţia întregului material pe bandcamp ul formaţiei:

Undying | SoundCloud: https://soundcloud.com/breathelast/undying-live-acoustic-quantic
Breathelast | Bandcamp: https://breathelast.bandcamp.com

Grafica e furia lui Bacovia / The Boy Who Cried Wolf, reprezintă forţa pe care o are publicul (in)conştient, în faţa unor eforturi sincere, dar nesusţinute. Mulţumim foarte frumos, dude, mereu aproape de noi în aventurile rechinilor!”

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...