Noutăţi

Breathelast a lansat primul album full length

Breathelast a lansat marți în Club Control albumul „All Of This Amounts To Exactly Nothing, Until You Throw It All Away”, printr-un concert ce l-a avut opening act pe Andrei Irode cu un DJ set, împreună cu mai mulți inivitati speciali cum ar fi Cătălin Chelemen (Coma), DJ Undoo, Sthelu (Sunet Fin) sau Narcis Axinte (Tourette Roulette). De asemenea, împreună cu Breathelast au mai urcat pe scenă și Bogdan Păvăloi (Ucigan) sau Flora Pop.
 
Albumul în format CD este disponibil pentru comandă online pe Getmusic.ro, eMag.ro, Cărturești.ro și dark-side.ro, precum și în Librăriile Cărturești și alte magazine de specialitate din țară.
 
Cu această ocazie a fost lansat și un videoclip pentru melodia “Come Hell or High Water”, clip ce poate fi urmărit aici:
 
Materialul poate fi descărcat sau ascultat online pe platformele de download și streaming la acest link: https://UMR.lnk.to/AllOfThisAmountsPR.
 
Următoarele evenimente de lansare se vor desfășura în Timișoara, Cluj, Iași și Suceava, unde deasemenea va fi disponibil albumul, precum și multe alte produse oficiale de merchandising ale trupei oferite de Dark Side Entertainment:
– 16 februarie – ManufacturăTimișoara, împreună cu trupa MERE
– 17 februarie – Flying Circus – Cluj, împreună cu trupele Sky Swallows Challenger și Blackout
– 23 februarie – Underground – Iași, împreună cu Unflicted
– 24 februarie – 31 Motor’s Pub – Suceava, împreună cu Unflicted

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...