Noutăţi

Breathelast a lansat noul videoclip

Breathelast a lansat noul videoclip pentru piesa „Ascuns în pereţi„. Despre aceasta ei spun: „Iată şi a doua parte din povestea noastră cu Vladimir, atât la sunet, cât şi în roluri principale în clipuri. În #Monstrul, am învăţat despre creaturile care sălăşluiesc în incintele noastre cauzale, în „Ascuns în pereţi”, vizitămmania”, ca element izolator şi denumire a creaturii care ne îndeamnă ne închidem şi mai mult în noi înşine, lăsând impresia unei salvări aparente prin evadare în interior, însă adevărul este orice demon trebuie înfruntat, altfel se va hrăni impetuos cu fricile şi iluziile noastre.”

Piesa a fost înregistrată la Real Sound and Vision de Ivanov Vladimir, responsabil şi de mix şi master. Filmările au fost realizate de Florin Ciorică şi Anya Dimitrov / BlueCat Studio, cu edit realizat de cea din urmă menţionată.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...