Cronici concerte

Breathelast & June Turns Black – Concert la The Pub

Sâmbătă, 12 august, am reușit să îi prind la The Pub în Piața Universității, pe cei de la June Turns Black, aceștia au susținut al doilea concert al lor alături de Breathelast. S-a lăsat seara cu o energie de s-a resimțit în pereți.

June Turns Black – New kids on the block

Pentru cei ce nu îi cunosc, June Turns Black sunt cea mai nouă trupă de la noi, au apărut la începutul anului, este proiectul lui Dan Niculescu, și pot spune că am rămas plăcut surprins de stilul de metalcore ce îl abordează, care a lipsit de pe meleagurile noastre. Primele două piese ce le-am ascultat pe Youtube m-au lăsat fără cuvinte, deci era clar că atunci când am primit propunerea să îi văd live nu am ezitat.

Show-ul lor live a fost excepțional, extrem de profesionist, pot spune chiar că au sunat exact așa cum îi auzi și pe înregistrare. De la chitări și synth-uri puse pe track-uri, până la precizia cu care cei de pe scenă au prestat. Mi-a plăcut mult faptul că au adus și un proiector cu vizuale pentru piesele încă nelansate unde au proiectat versurile pentru ca publicul să cânte cu ei.

Energia ce mi-au transmis-o m-a impresionat profund, au fost foarte angajați în interacțiunea cu publicul reușind totodată să livreze un show consistent, iar la finalul său publicul, la fel de impresionat, a cerut bis.

Pot spune despre show-ul celor de la June Turns Black doar că oriunde i-ai prinde vor livra un concert profesionist, cu tehnică, vizuale, lumini, fie că este un local mai mic sau o scenă mare de festival. 

Despre June Turns Black, vă las să vă convingeți singuri, lăsând mai jos un link de la ultima lor piesă. Iar pentru concerte live momentan este confirmată apariția lor pentru festivalul Rock La Mureș 2023, dar sper să îi mai văd live până atunci.

Breathelast – unde vechiul întălnește noul

Seara a continuat cu Breathelast, în formula cu noul basist și chitarist. Mi-a plăcut alegerea pentru setlist, ce a conținut piese atât de pe materialele mai vechi dar și cele mai noi, cântate în limba română.

Show-ul a fost perfect executat, băieții reușind să îmi trezească amintiri plăcute, dintr-o perioadă poate mai simplă, când scena de Hardcore/Metalcore era mai închegată la noi.

Surpriza serii a fost când băieții au anunțat noul material care va fi produs de către Dan de la June Turns Black, deci pot spune că îl aștept cu sufletul la gură.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...