Noutăţi

Breathelast. ia locul White Walls în recital după concursul Posada Rock din Quantic

În pline eforturi de pregătire pe ultima sută de metri a concursului Posada Rock și a recitalurilor aferente din
Quantic, am primit o veste proastă de la Constanța: doi dintre membri echipei White Walls au fost nevoiți să intre în carantină la domiciliu, în contextul regulilor de prevenire a răspândirii infecției cu Covid-19. Din acest motiv recitalul White Walls de sâmbătă seara nu mai poate avea loc. Le urăm multă baftă și sănătate celor doi ”izolați” și sperăm din tot sufletul să fie totul bine pentru ei!
Din fericire, în ciuda timpului extrem de scurt avut la dispoziție, am reușit să găsim înlocuitori pe măsură:
Breathelast., o trupă de metal alternativ care anul acesta aniversează un deceniu de existență!
Formată din muzicieni cu backgrounduri diferite, trupa are un stil ce acoperă sonorități variate, de la metalcore la acustic. În prezent, BREATHELAST. lucrează la primul LP integral în limba română și va cânta live pe scena din Quantic sâmbătă, 19 septembrie.
BREATHELAST. se alătură trupelor Lucifer – A Rock Opera și Awake pentru recitaluri în încheierea concursului Posada Rock.
Posada Rock este cel mai vechi și cel mai important concurs pentru formațiile rock din țară, o rampă de lansare pentru trupele tinere. Organizat de obicei la Câmpulung Muscel, concursul s-a mutat anul acesta temporar la București, din cauza pandemiei de Covid-19. Ediția „în exil” a concursului Posada Rock de anul acesta are loc la București, la terasa Quantic, în perioada 18-20 septembrie 2020.
Concursul se va desfășura în zilele de 18 și 19 septembrie, iar pe 20 septembrie va avea loc Gala Laureaților, în aer liber, în condiții de maximă siguranță, atât pentru spectatori, cât și pentru trupe și personalul tehnic.
Din motive de siguranță, au fost puse în vânzare doar bilete pentru o zi, la prețul de 30 de lei/buc. care pot fi achiziționate online direct de pe pagina festivalului www.posadarock.com, din rețeaua www.iabilet.ro sau de pe pagina de Facebook a evenimentului. În măsura în care vor mai rămâne, vom vinde bilete și la intrare, la prețul de 35 lei/buc.

Concursul Posada Rock 2020 este organizat de

Asociația Rock Culture, fiind proiect prioritar al Ministerului Culturii.
Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
error: Content is protected !!