Noutăţi

Breathelast dezvăluie grafica noului album

breathelast

Trupa Breathelast a făcut publică grafica viitorului full length, de altfel primul din discografia formaţiei de metal / post hardcore din ConstanţaBucureşti, după două EP-uri şi un single la activ. Miluţă Flueraş a realizat şedinţa foto pentru promovarea viitorului material, sesiune a cărei concluzie grafică a fost dată de către Alexandru Daş (Valerinne).
Albumul poartă titlul „All Of This Amounts To Exactly Nothing / Until You Throw It All Away”, conţine 14 piese, dintre care 12 în limba engleză şi două în limba română (Oase, Infern).

Formaţia spune în cor: „Titlul stă loc de morală prevestitoare faţă de tot ce hrăneşti abandonului şi regretului de a nu îţi urma visele, dar se referă mai ales la valoarea pe care o dăm muzicii după ce nu mai există.
breathelast
Piesele sunt aranjate după o idee ciclică, istoria se repetă şi omul va fi ecoul propriilor greşeli, lăudânduse învaţă din ele numai când mediul îi permite se destindă, dar nu va face cu adevărat nimic pentru a preîntâmpina repetiţia, doar o va primi mereu altfel, ca pe o iscoadă a vremurilor cu care este contemporan. Cele 14 piese formează rândurile unei scrisori imaginare a omului, către om, parcurgerea lor, atât a ordinii cât şi a versurilor, conducând către concluzia totul o se prăbuşească în jurul nostru şi va trebui o luăm mereu de la capăt, într-o formă sau alta. Practic, este o avertizare, ce desfăşoară (pe parcursul albumului) o sentinţă, care nu va fi înţeleasă decât atunci când va fi prea târziu.

Materialul este momentan în lucru, partea instrumentală fiind deja înregistrată. Toate sesiunile au fost şi vor fi realizate la Studio 148, Marius Costache fiind omul cu care lucrăm ca inginer de sunet / editor, încă de când ne-am apucat de toată nebunia asta cu muzica.”

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!