Noutăţi

Breathelast: BlueCat Studio live session

Formaţia Breathelast a realizat cu ajutorul BlueCat Studio (ex. Studioul de Bază), o sesiune live cu două piese de pe următorul material full length [intitulat „All Of This Amounts To Exactly Nothing / Until You Throw It All Away”]. Piesele se numesc „Dead Coins” şi „A Million And One”.

breathelast
În perioada următoare trupa va dezvălui pe rând celor interesaţi cele întâmplate în această sesiune de înregistrări. Noi aşteptăm cu sufletul la gură pentru ca ceva(cineva) ne spune s-au întâmplat mai multe lucruri acolo.

Sesiunea face parte dintr-o campanie de promovare a pieselor noi şi introducerea piesei ” A Million And One” în playlistul activ al formaţiei. Piesa a fost inclusă şi în playlistul concertului din cadrul Fire In The Park Rock Fest 2015. Pe parcursul următoarelor concerte Breathelast, formaţia va interpreta atât piese de pe următorul material, cât şi selecţii din urmă, până la lansarea oficială a LP-ului anunţat.

Următorul concert Breathelast va fi pe 30 martie 2016 în Grill Pub (Spl. Independenţei 296A, vis-a-vis de staţia de metrou Petrache Poenaru fosta Semănătoarea) împreună cu Days of Confusion şi Phobia BAND România. Concertul este unul caritabil, toate fondurile se vor duce către cazuri sociale de copii defavorizaţi care au nevoie de facilitarea accesului la educaţie şi la o viaţă cât mai decentă.
Donaţia minimă: 15 lei.

BlueCat Studio Official: http://facebook.com/BlueCat-Studio-954866021217935
Link grafică LP by Alexandru Das: https://goo.gl/3aeVdF
Universal Music România multiplatform link: https://umr.lnk.to/Breathelast-Maluri

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!