Noutăţi

Breathelast acustic, astăzi în Encore Club

Final Step Productions în colaborare cu Encore Club  propune o serie de concerte acustice sub numele de Acoustic Sessions. Aceasta este a doua ediție, unde vom petrece alături de Breathelast. Intrarea este liberă, așa așteptăm în număr cât mai mare umplem Centrul Vechi.

Vineri, 18 mai 2018
Encore Club
str. Nicolae Tonitza, nr. 13, Centrul Vechi

INTRARE LIBERĂ

BREATHELAST – post-hardcore / metal – România

Breathelast se relansează acoustic, cu o nouă formulă în care este prezentă Flora Pop (vioară), pentru viitoarele angajamente unplugged ale formației. În această nouă formulă acustică formația are și invitați din scena locală, o colaborare cunoscută a rechinilor fiind cea cu Laura Brat (GRAY MATTERS), pe varianta unplugged a piesei “Maluri”. Cu un playlist ce trece atât prin piesele de pe albumul electric nou lansat (“All Of This Amounts To Exactly Nothing, Until you Throw It All Away” – în varianta unplugged), dar și prin piesele în română ale trupei, concertele acustice reprezintă un itinerariu pentru activitatea curentă a formației Breathelast, într-o forma mai emoțională și mai caldă, dar la fel de rock ‘n roll precum concertele electrice. Dacă publicul participă și rezistă, este posibil ca trupa găsească chiar “lupi” și vreun “dușmanîn plus la final, cu trimitere către primele două materiale ale formației, stabilind astfel un cerc acustic complet.

Oaseși “Infern” sunt alte două piese Breathelast de pe cel mai nou material, piese ce se regăsesc în playlistul live acoustic al formației. Detalii despe albumul nou (achiziție, play sau download), ce conține “Infern” (unplugged), găsiți mai jos:

Universal Music România (multiplatform): https://umr.lnk.to/AllOfThisAmounts
DarkSide.Merch.Ro / https://merch.dark-side.ro/ : http://bit.ly/2oOCbgX
GetMusic.Ro: http://bit.ly/2I0LNOC
Cărturești.Ro: http://bit.ly/2oLZjwx

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!