Noutăţi

Breathelast a lansat un nou single

„De ceară” este noua piesă a celor de la Breathelast, și totodată unicul single acustic de pe viitorul album în întregime în limba română, intitulat „Marea Ascunsă”, material ce a ieşit din faza de preproducție şi aşteaptă cuminte sesiunile oficiale de înregistrat. 

Mai multe despre piesa ne spune chiar Mihai, vocalul trupei:

La producția piesei acustice, cât şi a albumului, am fost ajutați de către Dan Niculescu / op42, căruia îi mulțumim foarte mult pentru implicare şi seriozitate! O altă colaborare care dă atmosferă piesei o reprezintă cea cu Florian Ciorîcă, pe partea de pian, căruia îi mulțumim pentru deschidere şi pentru inspirație! Florian ne-a ajutat de câteva ori în trecut pe partea de video, atât la clipul video de debut pentru „Enemy” cât şi pentru filmări cu drona pentru videoclipul piesei „Ascuns în pereți”, trecând de data asta pe partea de compoziție muzicală ce îmbogățeşte noul nostru single.

„De Ceară” apare ca o întrebare personală aspra alegerilor pe care le facem în viață, arzând fitilul timpului şi al răbdării, în speranța regăsirii proprii într-o lume agitată şi rece. „De Ceară” propune că frica este motiv alternativ al pornirilor noastre, dincolo de ce ne spunem noi înşine când suntem la o răscruce. Deşi retorica întrebării adresată de piesă este clară, câteodată numai după ce privim înapoi în timp ne dăm seama de alegerile noastre şi ce ne-a împins să le facem, forțându-ne să reevaluăm puritatea deciziilor noastre.

Streaming / Download link: https://Breathelast.lnk.to/DeCeara 

Discografia Spotify: https://smarturl.it/breathelastspotify 

Official Breathelast media:

https://www.facebook.com/Breathelast

https://www.youtube.com/user/Breathelast

https://www.instagram.com/breathelast/

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...