Noutăţi

Breathelast a lansat Ascuns în pereți – Lazerface Remix

Un nou remix de la Breathelast, de data aceasta pentru ”Ascuns în pereți”, este acum disponibil online la acest link: https://Breathelast.lnk.to/AscunsInPereti-Lazerface.

Videoclipul a fost realizat de către Anya Dimitrov / BlueCat Studio, colaborator de lungă durată al formației, și poate fi urmărit aici:

Link oficial Lazerface: https://www.facebook.com/lazerface66/

Link oficial BlueCat Studio: https://www.facebook.com/bluecatstudiobucuresti/

Acest nou remix se adaugă colecției electro de adaptări, cum mai sunt „Monstrul” (Lazerface), „Îmi lipsesc” (Lazerface) sau „Infern” (Marius Costache – Studio148). Toate aceste adaptări în zona electro conturează o intenție de colaborare pe această direcție de producție pentru piese originale Breathelast, un plan care a fost pus deja in mișcare împreună cu Lazerface / Andrei Coste și despre care puteți afla mai multe pe viitor de la paginile oficiale Breathelast (Facebook, YouTube, Instagram – link-uri mai jos).

Link-uri oficiale Breathelast:

https://www.facebook.com/Breathelast

https://www.youtube.com/user/Breathelast

http://smarturl.it/breathelastspotify

https://soundcloud.com/breathelast

https://www.instagram.com/breathelast/

 

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...