Noutăţi

Bodark și Loud Inc live în Mojo

Club Mojo și SupportYourLocalBands și-au unit forțele, dând startul unei serii de concerte ce au drept scop promovarea trupelor talentate din undergroundul românesc și nu numai. Pe 23 mai clubul îi va găzdui pe cei de la Bodark, într-un concert ce aniversează 5 ani de la lansarea primului album, POT. Invitați: Loud Inc.
 
Bodark a luat ființă în 2010 După o perioada de cântat mai mult în sala de repetiții, începe să se contureze un stil original al trupei, o combinație de rock alternativ și clasic, completat de pasaje de sintetizatoare, violoncele și viori.
Așa că în 2014 apare primul album al trupei, POT, un album motivant și energic, al cărui mesaj, în diferite forme, este: „Dacă vrei cu adevărat, se poate”.
După o serie de concerte, trupa decide să continue povestea cu un nou album: UMANIAC, o combinație între ‘uman’ și ‘maniac’ reprezintă lupta dintre latura naturală, imperfectă a omului și cea obsesivă, care caută în permanență perfecțiunea. În plus, numele subliniază încăpățânarea de a crede în oameni, indiferent de natura, culoarea, naționalitatea sau religia lor.
Albumul a fost lansat la finalul lui 2017, iar în prezent, BODARK înseamnă:
Vali Mihnea – voce
 
Carol Dima – chitară
 
Ionuț Guzu – chitară
 
Ioana Antonescu – bass
 
Ștefan Dancau – tobe
 
Rock’n’Roll, echipament vintage și abordare modernă. Asta înseamnă Loud Inc. trio-ul care își propune să aducă muzica acolo unde a început totul: live, pe scenă.
 
Horațiu – chitară și voce
 
Peter – bass și voce
 
Dorian – tobe și voce
 
Biletele se găsesc în format electronic pe IaBilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.
Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...