Noutăţi

Blutrină și Subliminal Damage în The Gate

Blutrină și Subliminal Damage în The Gate, Iași, pe 20 martie.

BLUTRINĂ a luat ființă în decembrie 2012 și în scurt timp are primul concert, în Timișoaraorașul originar al trupei. Desenele animate sunt muza lor, mărturie stau piese ca : I know Something I wont tell, Roadrunner Roadkill, Quagmire sau Defleshing Porky Pig, piese care fac parte de pe primul lor album de studio – Looney Fuckin’ Grind.
În anul 2018, lansează în format digital albumul Discoballz. Un album inspirat din piesele anilor ’80, album ce conține și o piesă nouă – Kenny’s Ressurection.
Piesele în stil de grindcore abordat de către Pissvocals(vox), Dr. Schnabel (vox) , Bass Defecator ( bass/vox) , Clismatron (drums/vox) și Scrot Strings (guitar/vox) sunt presărate cu pasaje din desene animate .

SUBLIMINAL DAMAGE a luat naștere din dorința comună a lui Vlad (chitară), Mircea (bass) și Cosmin (tobe) de a crea peisaje prin muzică și versuri. Fiind influențată de trupe precum Mastodon, Tool, Death, Lamb of God și Animals as Leaders, Subliminal Damage s-a îndreptat spre un stil de metal progresiv, având ca scop: opoziția față de religie în orice formă a ei, ridiculizarea manipulării și contestarea autorității. Membrii trupei nu sunt străini scenei, Vlad activând și în Opis Band (trupa de evenimente a Operei Iași), Mircea fiind fost membru Aproape Verde (alternative), Cosmin fiind membru activ Open Fire (death metal), fost membru Rug (black metal) și Blues Warriors (blues-rock), toți trei activând inițial în Almost în Range (heavy-thrash). Muzică creată de Subliminal Damage se încadrează în aria metalului progresiv, piesele fiind consistente în schimbări de ritm, nu mai scurte de 7 minute, exprimând o atitudine de revoltă asupra reprezentărilor realității cele mai des întâlnite și mai puternic promovate precum: viața ta este consumul; ești în regulă dacă nu ieși din tipare; muncești pentru ține nu pentru noi și religia îți dictează conduita. Fiecare membru are contribuția sa în trupa, muzica și versurile fiind compuse colectiv, cu o notă de originalitate din partea fiecăruia.

Support: 20 lei

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
error: Content is protected !!