Noutăţi

BLOOD MANTRA BALKAN TOUR 2016 ajunge la Cluj Napoca, în Flying Circus Pub

blood mantra tour

Turneul “Blood Mantra Balkan Tour 2016” ajunge la Cluj Napoca, pe data de 26 Aprilie în Flying Circus Pub. În cadrul acestui turneul pe scena clubului vor urca DECAPITATED (Polonia), HATE (Polonia), THY DISEASE (Polonia) şi încă două trupe care urmează fie anunţate în cel mai scurt timp.
Biletele pentru concertul de la Cluj Napoca vor fi disponibile în număr limitat, începând de joi, 18 Februarie 2016, în format electronic pe iabilet.ro şi în format fizic în rețeaua iabilet la următoarele preţuri:
• 45 RON ofertă valabilă până pe 11 Martie;
• 50 RON până în seara concertului;
• 55 RON la intrare.

DECAPITATED revin la Cluj după o pauză de 5 ani de la primul concert pe care polonezii l-au susţinut, urmând ca în cadrul acestui evenimente îşi promoveze ultimul material discografic, “Blood Mantra”, album lansat în 2014 via Nuclear Blast Records.
“Blood Mantrareprezintă cel de al şaselea material discografic, fiind şi primul album alături de noul toboşar, Michal Lysejko.
În 2016 DECAPITATED înseamnă:
Waclaw Vogg Kieltyka – guitar
Rafal Rasta Piotrowski – vocal
Pawel Pasek – bass
Michal Lysejko – drums

http://www.decapitatedband.net/

https://www.facebook.com/decapitated/

HATE vor ajunge din nou la Cluj Napoca, la o distanţă de 7 ani, aceştia urmând prezinte publicului clujean o parte din materialele pe care le-au lansat în această perioadă, ultimul album fiind lansat în 2015, “Crusade:Zero” prin casa de discuri Napalm Records.
În aprilie 2013, în cadrul turneului pe care trupa l-a susţinut alături de Hypocrisy în Europa, bassistul trupei Sławek „Mortifier” Archangielskij a decedat în somn, punând trupa la o grea încercare. În cele din urmă trupa a decis continue şitot în acel an au urcat pe scena de la Hellfest alături de soţia lui Mortifier, la bass.
În 2016 membrii HATE sunt:

Pavulon – drums
Atf Sinner – lead guitar, vocals
Kain – bass (live)
Domin – guitars (live)
www.hate-metal.com
https://www.facebook.com/HATEOFFICIAL

THY DISEASE nu este un nume necunoscut pentru România, aceştia urmând revină la noi în ţară în cadrul acestui turneu. Cu o istorie de 16 ani în spate polonezii îmbină într-un mod foarte reuşit pasaje de groove-death metal cu sonorităţi industrial-electronice.
THY DISEASE:
Sirius – vocals
Yanuary – guitar
Andrew – bass
Ireq – drums
Vx The Mind Ripper – synthesizers, loops & samples
Artyom – guitar

www.thydisease.com
https://www.facebook.com/thydisease

 

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...