Noutăţi

Blazzaj a lansat un nou single – Plusunu

Blazzaj a lansat o noua piesă – Plusunu! Vânătoarea nu mai are loc în pădure și pe câmpii, noul areal de vânătoare este acum supermarketul. Vânătorii sunt mulți și tot mai iscusiți, ei sunt în permanentă căutare de trofee. Plusunu este trofeul dorit, plusunu este prada ce se ascunde printre rafturi. Plusunu este o piesă ce descrie doar câteva dintre miile de scenarii posibile apărute în marea vânatoare.plusunu-HEADER

Plusunu e gratis, e free pe : soundcloud.com/blazzaj/plusunu

Trupa Blazzaj poate fi văzută live în această vară la: Revolution Festival (3-4 iunie, Timișoara), Jazz in the Park (27 iunie-3 iulie, Cluj-Napoca), Bucovina Rock Castle (18-20 august, Suceava), Zilele Nordului (25-28 august, Darabani).

Urmăriți pagina Blazzaj pentru mai multe detalii: http://www.facebook.com/Blazzaj

***

Calatoria funk a început în 1998, când un grup de muzicieni provenind din diferite genuri muzicale (de la jazz, la muzică clasică și până la hardcore) au inventat un dispozitiv complex, plin de dinamism și culoare, alimentat cu explozii de energie, scris în oglindă și citit BLAZZAJ.

Clădiri și mașini ce dansează, ghetouri de aur, orătănii personificate, sarcasm, umor și visare – se regăsesc toate în poveștile Blazzaj, o trupă în permanentă schimbare, ce aduce cu fiecare apariție prospețime și energie în peisaj.

Echipajul:

Valentin Potra – tobe

Sergiu Cătană  – percutie, percuție electronică

Alexandru Pascu – bass

Gabriel Almasi – ghitară, synth

Petrică Ionuțescu – trompetă, clape

Lucian Nagy – saxofon, instrumente de suflat

Octavian Horvath – voce

 

Blazzaj
De-a lungul celor 18 ani de activitate muzicală, Blazzaj au urcat pe scenă alături de:Al Jarreau, Al Di Meola, Dandy Warhols, Defunkt, Toy Dolls, Tuba Project, Trigon, Iordache and Friends, Acum, Kumm, Shukar Collective, Parov Stelar și mulți alții.

Discografie: Atenție Blazzaj! (1999), Macadam (2003)

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...