Noutăţi

Blame Hofmann și ohhimark live mâine în Quantic

Blame Hofmann – Tribut TOOL, revine pe scena Quantic după o pauză de 6 luni, pauză în care trupa a lucrat atent la piese ce nu au mai fost interpretate în tară. Băieții pregătesc un show acompaniat de noi proiecții vizuale ce vor fi orchestrate live de către Ivona Catană.

Așadar, hofmanii vă invită sâmbătă, 21 Iulie, în grădina de vară Quantic unde vor susține un show de peste 2 ore în care vor avea ca warm-up un setlist de prog metal preparat de bunul lor prieten, Cheia Do și invitati speciali, trupa ohhimark.

Program

Open Doors 18:00
Warm-up Cheia DO 18:00 – 18:45
ohhimark 18:50 – 19:40
Blame Hofmann 19:50 – 22:00
Afterparty Cheia DO 22:00

Cunoscut pentru petrecerile tematice organizate și pentru faptul că vrea să împartă cu lumea poliritmurile, riff-urile ascultate și descoperite în tihnă, acasă sau pe unde apucă, Cheia Do pregătește două seturi speciale pentru acest eveniment, unul de warm-up și unul de after party, menite să te poarte în alte dimensiuni pe ritmuri de prog metal, stoner & drone, post-rock, post-metal și altele.

ohhimark(București) este o trupă de Prog-Metal cu o tentă ambientală, formată în 2017. Născută din pasiunea unor oameni de a face muzică fără compromisuri, ohhimark este formată din 5 membri, români și francezi (Vlad, Octav, Gautier, Ned, Virgile). Printre influențele lor se numară Tool, Leprous, Wiseau, Scale the Summit, Karnivool.

La intrare veți găsi și afișul trupei pe care îl puteți achiziționa, iar la cerere poate fi semnat de către membrii trupei.

Bilete -> https://goo.gl/SxrNq2
15 lei în presale până vineri, 20 iulie inclusiv
20 lei în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...