Noutăţi

Trupa bucureșteană BLACKSHEEP anunță lansarea noului album de studio – „BLOODTIES”

BLACKSHEEP va lansa pe 16 august 2023 noul album de studio, în colaborare cu labelul metal Loud Rage Music. Albumul este intitulat BLOODTIES, conține unsprezece piese originale și va fi disponibil în format fizic CD jewel-case, prin intermediul Loud Rage Music.
Prima piesă de pe album, denumită „Unleash The Beast” poate fi ascultată pe canalul oficial de Youtube al formației:

Grafica albumului a fost realizată de către apreciatul grafician, muzician și artist video roman Costin Chioreanu, binecunoscut pentru colaborările cu Opeth, Ghost, Voivod, Emperor, Ola Englund, Leprous, Ulver și mulți alții.
BLACKSHEEP va începe promovarea albumului după participarea la Wacken Open Air 2023 Metal Battle, cu o serie de concerte, datele evenimentelor fiind anunțate în curând.
BLACKSHEEP a pornit ca proiect de studio în 2012, construind pe fundația ridicată de legende death’n’roll, precum Carcass și Entombed. Au împărțit scena cu trupe precum Sodom, Unleashed sau Kreator, iar al doilea lor album Bloodties, se anunță a fi cel mai furios de până acum!

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...