Noutăţi

Blackened deathcore cu trupa Crucify Me Gently

Vineri 15 martie de la ora 21.00, iubitorii de blackened deathcore sunt invitați în Capcana (ex Daos) la concertul trupei Crucify Me Gently [UA].
 
Formată în 2012 în Ucraina, formația Crucify Me Gently a lucrat constant la crearea unui stil propriu bine definit, ajungând la ideea că mesajul emoțional e cheia muzicii lor. Debutul trupei a avut loc în 2013 odată cu lansare EP-ului Eternal Torments. Astăzi Crucify Me Gently este un catalizator al celor mai adânci și mai întunecate sentimente ale naturii umane – durere, frică de moarte și goliciune. Albumul Circles, lansat în noiembrie 2016, este o poveste dramatică pentru omul care se confruntă cu durerea de neconceput înainte și după moarte.
 
Concertul din 15 martie din Timișoara face parte din turneul Non Living Tour al trupei, care ajunge în Cehia, Slovacia, Polonia, Slovenia, Ungaria și România. Noul videoclip Non-living ridică întrebări existențiale de când lumea, despre moarte și viața, bine și rău, lăsând publicul cu veșnica dilema… suntem pregătiți de moarte?
 
Intrare concert: 20 lei
 
Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/142243920023145/https://www.facebook.com/events/142243920023145/
Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...