Noutăţi

Concert acustic Black Water în Brașov

Galeria de Artă Ora0 Brașov vă invită la un concert special: Black Water – Acoustic Light Session, pe 15 decembrie.
Black Water este un proiect apărut în 2017. Stârnit de dorința a trei artiști să schimbe puțin placa și să-și lărgească și mai mult orizonturile, s-a iscat o muzică ce atinge o zonă mai puțin explorată la noi. Întorși la pasiuni mai vechi sau mai noi, muzica Black Water este o combinație atractivă de Synthpop, Electro Gaze și Post-Rock.
Trecând prin diverse schimbări de componență, trupa are la activ două materiale discografice, un EP, “Heartbeats”(2018) și un LP, “Oceans of Scars”(2021), ambele fiind bine primite atât de presă cât și de public.
În 2022 proiectului se alătură Anca Otescu (Fusion Core) și în această formulă apare single-ul “Cassandra”, beneficiind și de un videoclip. Stilul formației se schimbă căpătând accente de dream-pop, iar în 2023 grupului se alătură chitaristul Bogdan Ioniță (Bulz Brothers / Alexu and the voices inside).
Trupa înregistrează momentan un nou EP, ce va apărea la începutul anului viitor.
Componența:
Anca Otescu – vocals
Bogdan Ioniță – guitars
Marius Muntean – keyboards, electronics, acoustic guitar

Data: 15 decembrie 2023
Ora: 19.00
Support artiști: 30 lei

Eveniment susținut de FineSounds.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...